gammo

kitchen & more

Zákaznický servis: +420-728-648-916
Otváracia doba: 08:00-16:00 (Po-Pia)

Najnovšie príspevky

Domáce ravioli so špenátom a ricottou

2024. 04. 08.

Pokiaľ máte radi lahodné domáce cestoviny, potom tento recept bude váš obľúbený. Príprava cesta aj náplne je jednoduchá a konečný výsledok bude naozaj oslnivou hostinou pre celú rodinu. Vyskúšajte sami!

Pokračovať v čítaní

Čo bolo na stole na starodávnych hostinách?

2024. 04. 05.

Ak by ste sa mohli vrátiť v čase, čo by ste chceli vidieť? Vráťme vás trochu do staroveku: môžete nahliadnuť do nádherného gastronomického sveta starovekého Egypta, Ríma a Grécka.

Pokračovať v čítaní

Konfitovanie

2024. 03. 28.

Ako ste sa mohli dočítať v našom predchádzajúcom článku, konfitovanie je kuchynská technológia, s ktorou okrem tepelnej úpravy potravín súvisí aj ich následné skladovanie. Ak ste nečítali náš článok o tejto téme, alebo si len chcete prehĺbiť svoje znalosti na túto tému, určite čítajte ďalej!

Pokračovať v čítaní

Gammo príbehy: od jednoduchších úloh až po veľkú zodpovednosť

2024. 03. 27.

Po dlhej manažérskej pozícii chcel jednoduchšiu prácu a zmenil zamestnanie. Vo firme Gammo Sándor postupne opäť začal pracovať na pozícii vyžadujúcej veľkú zodpovednosť.

Pokračovať v čítaní

Zoznámte sa so odšťavovačom!

2024. 03. 22.

Čo keby ste mohli ľahko zmiešať všetko ovocie a zeleninu, ktoré potrebujete? Pokiaľ sa vám táto predstava zdá lákavá, potom čítajte ďalej, pretože teraz predstavujeme odšťavovač!

Pokračovať v čítaní

Slávnostné občerstvenie: recept na veľkonočnú čokoládovú tortu

2024. 03. 21.

Chutné občerstvenie na slávnostnom stole! Touto čokoládovou tortou svojich hostí zaručene očaríte. Urobte tento zázrak a vychutnajte si chute a atmosféru dovolenky so svojou rodinou a priateľmi!

Pokračovať v čítaní

Najobľúbenejšie príspevky

Vyskúšali sme to: domáci kompostér REENCLE

2023. 11. 01.

Úplne nový kompostér REENCLE sme porovnali s podobným strojom od SAGE a inými vonkajšími/vnútornými spôsobmi kompostovania. Stroj nie je lacný - stojí za to?

Pokračovať v čítaní

Čo je blanšírovanie a ako na to?

2022. 04. 12.

Vieme to, počúvame o tom, ale nevieme o tom všetko. Poďme sa naučiť, čo znamená blanšírovanie.

Pokračovať v čítaní

Otváracia doba na konci roka

2023. 11. 22.

Dôležitá informácia o otváracích hodinách na konci roka!

Nižšie uvádzame prehľad spracovania objednávok zadaných ku koncu roka.

Pokračovať v čítaní

Výroba rastlinného mlieka doma pomocou Vegan Milker

2023. 05. 30.

Vzhľadom na rastúcu obľubu rastlinných mliek si dnes mnoho ľudí chce vyrábať rastlinné nápoje doma. Ale je to možné? Oplatí sa vyrábať rastlinné mlieko doma? Poďme to zistiť!

Pokračovať v čítaní

Pasírovanie rybej polievy, akú ste ešte nikdy nevideli!

2016. 11. 14.

Rybacia polievka je známa na všetkých kontinentoch sveta, v Európe aj v Maďarsku. Korenie je iné, ale kuchynské náradie sa používa rovnako. Vybrali sme z našich strojov!

Pokračovať v čítaní

Konfitovanie: ako a prečo to urobiť?

2022. 09. 14.

Naučte sa sofistikovanú techniku francúzskej kuchyne prostredníctvom konfitovania. Ale čo to presne znamená? O tom teraz píšeme v našom článku, prečítajte si ho!

Pokračovať v čítaní

Hľadaj v blogu