gammo

kitchen & more

Zákaznický servis: +420-728-648-916
Otváracia doba: 08:00-16:00 (Po-Pia)

Najnovšie príspevky

Balkánske príchute doma: recept na cevapcici

2024. 05. 26.

Chceli by ste do svojej kuchyne vniesť trochu balkánskej atmosféry? Cevapcici, tieto vynikajúce grilované klobásy sú na to ako stvorené!

Pokračovať v čítaní

Recept na šťavnaté mäsové guličky

2024. 05. 24.

Od varnej dosky až po tanier, jednoduchosť nášho receptu na mäsové guľky zmení vaše víkendové jedlo. Vyskúšajte tieto jednoduché, ale chutné jedlá a vychutnajte si rýchle a pohodlné jedlo!

Pokračovať v čítaní

4+1 spôsoby využitia vajec

2024. 05. 20.

Vajcia sú skutočne univerzálnou kuchynskou ingredienciou. Jeho všestrannosť naozaj netreba dokazovať. V tomto článku sme zhromaždili 4+1 spôsobov, ako využiť!

Pokračovať v čítaní

Palacinky na Deň detí pre každého!

2024. 05. 15.

Medzinárodný deň detí sa oslavuje v mnohých krajinách sveta, na väčšine miest 1. júna. Tento deň je celý o deťoch. Pri príležitosti Dňa detí sa môže konať množstvo hravých programov a chýbať nemôžu ani chutné jedlá: palacinky ku Dňu detí pre každého!

Pokračovať v čítaní

Ryžovar: Ako sa líši od varenia v hrnci?

2024. 05. 14.

Nepoznáme nikoho, kto vyskúšal ryžovar a potom sa vrátil k vareniu ryže v hrnci. Aký je dôvod? V tomto príspevku zistíme, v čom je varič ryže iný (a lepší) ako všetky ostatné spôsoby prípravy ryže!

Pokračovať v čítaní

Servírovací vozík: Kedy je užitočný?

2024. 04. 26.

Kedy je užitočný servírovací vozík?

Pokračovať v čítaní

Najobľúbenejšie príspevky

Vyskúšali sme to: domáci kompostér REENCLE

2023. 11. 01.

Úplne nový kompostér REENCLE sme porovnali s podobným strojom od SAGE a inými vonkajšími/vnútornými spôsobmi kompostovania. Stroj nie je lacný - stojí za to?

Pokračovať v čítaní

Čo je blanšírovanie a ako na to?

2022. 04. 12.

Vieme to, počúvame o tom, ale nevieme o tom všetko. Poďme sa naučiť, čo znamená blanšírovanie.

Pokračovať v čítaní

Otváracia doba na konci roka

2023. 11. 22.

Dôležitá informácia o otváracích hodinách na konci roka!

Nižšie uvádzame prehľad spracovania objednávok zadaných ku koncu roka.

Pokračovať v čítaní

Výroba rastlinného mlieka doma pomocou Vegan Milker

2023. 05. 30.

Vzhľadom na rastúcu obľubu rastlinných mliek si dnes mnoho ľudí chce vyrábať rastlinné nápoje doma. Ale je to možné? Oplatí sa vyrábať rastlinné mlieko doma? Poďme to zistiť!

Pokračovať v čítaní

Konfitovanie: ako a prečo to urobiť?

2022. 09. 14.

Naučte sa sofistikovanú techniku francúzskej kuchyne prostredníctvom konfitovania. Ale čo to presne znamená? O tom teraz píšeme v našom článku, prečítajte si ho!

Pokračovať v čítaní

Pasírovanie rybej polievy, akú ste ešte nikdy nevideli!

2016. 11. 14.

Rybacia polievka je známa na všetkých kontinentoch sveta, v Európe aj v Maďarsku. Korenie je iné, ale kuchynské náradie sa používa rovnako. Vybrali sme z našich strojov!

Pokračovať v čítaní

Hľadaj v blogu