gammo

kitchen & more

Zákaznický servis: +420-728-648-916
Otváracia doba: 08:00-16:00 (Po-Pia)

Najnovšie príspevky

Otváracia doba na konci roka

2023. 11. 22.

Dôležitá informácia o otváracích hodinách na konci roka!

Nižšie uvádzame prehľad spracovania objednávok zadaných ku koncu roka.

Pokračovať v čítaní

Kuchynské náradie, ktoré možno nepoznáte, ale mali by ste ich vyskúšať

2023. 11. 10.

Predstavte si, že zariadenie vám nielen uľahčí prácu, ale aj štýlovo zapadne do vašej kuchyne. Predstavujeme moderné kuchynské náradie, ktoré varenie nielen uľahčí, ale aj spríjemní. Kuchynské náradie, ktoré možno nepoznáte, ale mali by ste ho vyskúšať!

Pokračovať v čítaní

Zachovanie dokonalých chutí na zimu: pomocou sušiacich strojov GAMMO

2023. 11. 08.

Zimné obdobie so sušičkami GAMMO neznamená nedostatok, ale skôr príležitosť naplniť váš domov všetkými chuťami a vôňami leta.

Pokračovať v čítaní

Zaujímavosti z histórie kulinárskeho umenia

2023. 11. 06.

Objavte s nami, ako oheň a korenie spôsobili revolúciu v chutiach sveta! História gastronómie je obzvlášť vzrušujúca: pozrite sa na zaujímavú históriu kulinárskeho umenia!

Pokračovať v čítaní

Vyskúšali sme to: domáci kompostér REENCLE

2023. 11. 01.

Úplne nový kompostér REENCLE sme porovnali s podobným strojom od SAGE a inými vonkajšími/vnútornými spôsobmi kompostovania. Stroj nie je lacný - stojí za to?

Pokračovať v čítaní

Čučoriedková babka s citrónovou polevou

2023. 10. 31.

Izraelský pletený chlieb má hlboké tradície, ktoré sa dedia z generácie na generáciu.

Pokračovať v čítaní

Najobľúbenejšie príspevky

Čo je blanšírovanie a ako na to?

2022. 04. 12.

Vieme to, počúvame o tom, ale nevieme o tom všetko. Poďme sa naučiť, čo znamená blanšírovanie.

Pokračovať v čítaní

Vyskúšali sme to: domáci kompostér REENCLE

2023. 11. 01.

Úplne nový kompostér REENCLE sme porovnali s podobným strojom od SAGE a inými vonkajšími/vnútornými spôsobmi kompostovania. Stroj nie je lacný - stojí za to?

Pokračovať v čítaní

Výroba rastlinného mlieka doma pomocou Vegan Milker

2023. 05. 30.

Vzhľadom na rastúcu obľubu rastlinných mliek si dnes mnoho ľudí chce vyrábať rastlinné nápoje doma. Ale je to možné? Oplatí sa vyrábať rastlinné mlieko doma? Poďme to zistiť!

Pokračovať v čítaní

Pasírovanie rybej polievy, akú ste ešte nikdy nevideli!

2016. 11. 14.

Rybacia polievka je známa na všetkých kontinentoch sveta, v Európe aj v Maďarsku. Korenie je iné, ale kuchynské náradie sa používa rovnako. Vybrali sme z našich strojov!

Pokračovať v čítaní

Zaujímavosti pri príležitosti Svetového dňa kávy

2022. 09. 28.

Pri príležitosti Svetového dňa kávy (29. september) sa môžete zoznámiť s históriou kávovaru a vývojom varenia kávy. Káva!

Pokračovať v čítaní

Pasírovač: na čo je dobré a ako sa používa?

2022. 03. 24.

Na záhrade nám dozrieva ovocie a zelenina. Ktorých je veľa a dajú sa pasírovať, môžeme aj odložiť na zimné mesiace!

Pokračovať v čítaní

Hľadaj v blogu