gammo

kitchen & more

Zákaznický servis: +420-728-648-916
Otváracia doba: 08:00-16:00 (Po-Pia)

Blog

Durum cestoviny s Ankarsrum kuchynským robotom

2023. 09. 28.

Durum cestoviny s Ankarsrum kuchynským robotom

Predstavujeme rodinný gastro program pre chladnejšie, daždivejšie, jesenné dni. Vyrobte si doma cestoviny durum, ktoré sú chutné, ľahko sa pripravujú a ponúkajú zábavnú spoločnú aktivitu, pretože ich môžete robiť spoločne! Náš recept je opäť z knihy receptov ANKARSRUM.

Ingrediencie:

500 gramov múky z tvrdej pšenice (durum)

7 vajec

3,5 lyžice oleja

Príprava domáceho durum cesta s robotom Ankarsrum, krok za krokom:

• Zostavte Ankarsrum so 7-litrovou nerezovou mixovacou nádobou, ktorá je súčasťou základnej sady, špirálovým hnetacím hákom a hnetacím valčekom a tiež škrabkou na mixovaciu nádobu, ktorá zabraňuje prichytávaniu cesta k stenám misy.

• Do misy nasypte múku a spustite ANKARSRUM na nízku rýchlosť.

• Pridávajte vajcia jedno po druhom.

• Pridajte olej a podľa potreby zatiahnite za páku smerom k stredu misy, aby sa ingrediencie prehnetli rovnomerne. Držte rukoväť 1 palec od okraja misy, kým sa cesto nespojí. Nastavte časovač na 8 minút a nechajte kuchynský robot hniesť.

• Teraz položte cesto na pomúčenú plochu a prehneďte.

• Prikryte a nechajte aspoň 30 minút odpočinúť v chladničke.

ANKA TIP:

Pri výrobe vlastného cesta je dôležité nechať cesto pred zrolovaním oddýchnuť.

Podobné články na túto tému:

Božské špenátové lasagne s ricottou

2024. 04. 23.

Pokračovať v čítaní


Sprievodca jarnými závitkami

2024. 04. 16.

Pokračovať v čítaní


Spoznajte súpravu valčekov a vykrajovačiek cestovín ANKARSRUM

2024. 04. 15.

Pokračovať v čítaní


Domáce ravioli so špenátom a ricottou

2024. 04. 08.

Pokračovať v čítaní


Nie je nič lepšie ako domáce cestoviny

2024. 02. 26.

Pokračovať v čítaní



Súvisiace produkty