Forma na pečenie bagety, dierovaná 380x160mm - na 2 bagety
Výrobca: LOUIS TELLIER • Artikl: 458321
Pripravte si doma chutné bagety s týmto profesionálnym nepriľnavým pekáčom. Odporúčame do domácností, bistier a cukrární!
Prejsť na celý popis produktu »
Záruka (firmy a organizácie): 1 rok(y) •Záruka (spotrebitelia): 1 rok(y) • Krajina pôvodu: Francúzsko • Colné číslo: 73239900
Hodnotenia zákazníkov:
5 bod 1 na základe recenzií
Popis produktu
Forma na pečenie bagety, dierovaná 380x160mm - na 2 bagety
Kvalitný plech na pečenie, perforovaný, nepriľnavé prevedenie. Ideálne na pečenie bagiet.
Perforovaný dizajn zaisťuje rovnomerné pečenie a rýchly odvod pary. Nepriľnavý povlak pomáha vytvoriť dokonalú kôrku.
Vhodné pre domáce aj profesionálne použitie!
Kapacita: pre 2 bagiet
Masívne prevedenie
Obsidiánový nepriľnavý povlak
Odporúča sa ručné čistenie!
Parametre
Hmotnosť netto | 0.36 kg |
Výrobca produktu
Louis Tellier je francúzsky výrobca, ktorý pôsobí na trhu už viac ako 70 rokov a je známy aj mimo Európy. Špecializuje sa na výrobu vysoko kvalitného profesionálneho kuchynského riadu a cateringových potrieb.
Spoločnosť bola založená v roku 1947 av priebehu desaťročí sa etablovala ako líder na gastronomickom trhu vďaka niekoľkým kľúčovým inováciám, ako je napríklad uvedenie slávneho pasírovača na zeleninu (moulin à légumes).
V rámci neustáleho rozvoja značky integrovala skúsenosti niekoľkých renomovaných francúzskych značiek, vrátane Gobel a Bron Coucke.
Medzi súčasné hlavné produktové rady spoločnosti Louis Tellier patria krájače zeleniny, strúhadlá na ovocie a syr, valčeky na cestoviny, ručné spiralizéry, ale aj formy na pečivo a nástroje na pečenie.
Produkty Louis Tellier je voľbou profesionálnych kuchárov a reštaurácií po celom svete, ktorí potrebujú odolné, ergonomické a efektívne riešenie v kuchyni.
Hodnotenia zákazníkov
Na našej webovej stránke zdieľame iba recenzie, ktoré napísali skutoční zákazníci. Zverejňujeme aj negatívne recenzie a moderujeme ich len vtedy, ak je to absolútne nevyhnutné vzhľadom na ich obsah alebo štýl. Na tejto stránke si môžete prečítať naše podrobné pravidlá hodnotenia a moderovania
2024.04.22