gammo

kitchen & more

Zákaznický servis: +420-728-648-916
Otváracia doba: 08:00-16:00 (Po-Pia)

Ručný pasírovač

Poradie

Produkt: 7

Na čo slúžia ručné pasírovače?

Ručné kuchynské pasírovače sú zariadenia, ktoré je možné použiť na rozmixovanie ešte pevných potravín (napr. ovocie, zeleniny) na dužinu a oddelenie šťavy od sušiny.
Tieto stroje umožňujú pripravovať pokrmy s hladkou a kašovitou textúrou, pričom oddeľujú semená, šupky alebo väčšie častice, prípadne nežiaduce vlákna.

Ručne ovládanými prístrojmi dokážeme vyrobiť kontrolovaný kvalitný finálny produkt (paradajková šťava, ovocná dreň alebo napr. rybia šťava) predovšetkým v domácom množstve cca. Až do výkonu 30-40 kg/hod (s výnimkou našich veľkokuchynských ručných pasírovačov na rybiu šťavu LOUIS TELLIER), s určitou fyzickou námahou.

V kategórii ručných pasírovačov nájdete ako klasické lisovacie od nášho francúzskeho výrobného partnera, tak známe talianske ručné s vyhadzovacími šnekmi.
K spomínaným zariadeniam je k dispozícii samostatne aj doplnkové príslušenstvoalebo náhradné filtračné vložky podľa plánovaného finálneho produktu.

Ľahko sa používajú a čistia, takže sú ideálnymi pomocníkmi pre domácich i profesionálnych kuchárov alebo pre všetkých, ktorí chcú pripravovať pestrá a chutné jedlá.
Pozrite sa na kategóriu produktov, ktorú potrebujete, a vyberte si odolné a spoľahlivé pasírovacie zariadenie.
Pokiaľ je rozhodnutie ťažké alebo potrebujete technické informácie, kontaktujte náš zákaznícky servis!