HORECATECH servírovacia doska s kruhovým bridlicovým kameňom
Výrobca: HORECATECH • Artikl: HA028
Usporiadajte ochutnávku remeselného piva, jablčného muštu alebo dokonca whisky doma, vo vašej pivnici alebo stravovacej jednotke s týmto ergonomickým servírovacím podnosom. Na odnímateľných bridlicových podložkách môžete ponúknuť celkom 4 rôzne nápoje alebo iné gurmánske jedlá.
Prejsť na celý popis produktu »
Záruka (firmy a organizácie): 1 rok(y) •Záruka (spotrebitelia): 1 rok(y) • Krajina pôvodu: Taliansko • Colné číslo: 82100000
Popis produktu
HORECATECH servírovacia doska s kruhovým bridlicovým kameňom
Praktický servírovací podnos s vyberateľnými bridlicovými kameňmi. Ideálne na ochutnávanie a podávanie rôznych nápojov, omáčok, šalátov a mini dezertov.
Pre ľahkú identifikáciu napíšte kriedou na dlaždicu názov ponúkaného nápoja alebo pokrmu. Až degustácia skončí, utrite bridlicový kameň a môže prísť ďalšie akcie.
4 vyberateľné bridlicové kamene (Ø100mm)
Odolná, ľahká servírovacia doštička z trnovníka
Ľahko sa čistí
Parametre
Šířka |
|
600 mm |
Hloubka |
|
140 mm |
Výška |
|
15 mm |
Hmotnosť netto |
|
2 kg |
Súvisiace produkty
HORECATECH nerezová odkvapkávacia miska
71,40 EUR(59,50 EUR + DPH)
Fingerfood miska z cukrovej trstiny, okrúhly - ø60x20mm - 80ks/bal
4,20 EUR(3,50 EUR + DPH)
Miska na guláš z cukrovej trstiny 300ml, prikrytá - ø110x50mm - 40ks/bal.
5,40 EUR(4,50 EUR + DPH)
Biologicky odbúrateľný set príborov, drevená vidlička, nôž a lyžica, s obrúskom, v papierovom vrecku - 100 ks/bal
12,00 EUR(10,00 EUR + DPH)
Výrobca produktu
Vďaka svojej vášni pre pohostinnosť vytvoril Luigi Fasoli v roku 1993 spoločnosť L.F., ktorá bola aktívna v sektore malých kuchynských spotrebičov. V priebehu rokov spoločnosť získala vážne skúsenosti a vstúpila na trh profesionálnych zariadení, do sveta HoReCa. Tak sa v roku 2009 zrodila značka HORECATECH.
Produkty HORECATECH sú vysoko kvalitné a ponúkajú široký výber pre reštaurácie, kaviarne, bary a hotely.
Hlavným cieľom značky je pomáhať zákazníkom vytvárať pre svojich hostí ideálny zážitok z reštaurácie a hotela.