gammo

kitchen & more

Zákaznický servis: +420-728-648-916
Otváracia doba: 08:00-16:00 (Po-Pia)

HELIA Gastro-Norm nízkoteplotná tlaková udiareň s rúrou

Výrobca: OSSA Räuchergeräte • Artikl: 3601

Žiaľ, tento produkt už nepredávame, ale pravdepodobne vieme ponúknuť alternatívu.

Kliknutím sem zobrazíte našu aktuálnu ponuku!

Pokračovať v kategórii

Záruka (firmy a organizácie): 1 rok(y) •Záruka (spotrebitelia): - rok(y) • Krajina pôvodu: Nemecko • Colné číslo: 84199085

Popis produktu

HELIA Gastro-Norm tlaková rúra pre nízkoteplotné údenie a pečenie

NOVINKA! Po modeloch Helia 24 a Helia 48 je tu nový modell s GASTRONORM štandardnou rúrou pre ešte univerzálnejšie použitie!

Prístroj je vyrobený vyložene pre gastronomické účeli, má režim nízkej spotreby energie a je dokonale vhodný pre nízkoteplotné údenie a pečenie potravín, zároveň udržuje ich originálný aromatický charakter. Vnútorný priestor je pod tlakom a nie je v ňom cirkulácia vzduchu, takže s udiarňou pripravené pokrmy budú rovnomerne prepečené a nebudú vysušené.

Vďaka statickému pečeniu (v rúre nie je cirkulácia vzduchu, takže do komory sa nedostane kyslík), pokojne môžete súčasne pripraviť rybu s mäsom, potraviny nepreberú vôňu a chuť. Vzhľadom na to, že vnútorný priestor zostane bezkyslíkový, z pilín a z uhlia sa dostanú dnu jedine zdravé látky počas údenia.

Najväčšou výhodou počas údenia je, že udiareň funguje s akýmikoľvek pilinami, nepotrebujete žiadne špecialné piliny ani drevené brikety, kľudne môžete používať napr. u nás, alebo kdekoľvek inde kúpené drevené bukové piliny.

Multifunkčná rúra - smoker, perfektná vo vnútri alebo vonku pre nasledovné použitie: 
- dusenie a údenie súčasne: horúcé údenie 
- údenie bez pary: studené údenie 
- dusenie bez údenia
- rýchle dusenie pri vysokých teplotách
- pomalé dusenie pri nízkej teplote -  low & slow
- dokončenie prýpravi s údením , mierné praskanie
- udržiavanie teploty bez vysychania
- vykurovanie, regenerácia, rozmrazovanie
- pečenie

Originálna nemecká výroba
Nerezové prevedenie, dvojplášťová udiareň
Veľkokapacitné výhrevné teleso má dlhú životnosť
Nerezová lopatka na piliny

Bez drevených pilín udiareň sa môže jednoducho používať ako "Holdomat"!

Teplota: 50-250oC
Časovač: môže sa nastaviť medzi 0-60 min (60 minútové údenie stačí skoro pre všetky potraviny!)
Informácie o kapacite: udiareň je vhodná pre súčasné údenie 36 ks pstruhov (max. 200g), alebo 18 ks pstruhov (max. 500g), alebo 6 kurčiat, alebo jedno 18 kg-ové mäso.

Kapacita táckov: 5x GN1/1, alebo 10x GN1/2, alebo 15X GN1/3, alebo 5 ks. mriežka
Vzdialenosť medzi lištami: 40 mm

Novinky v HELIA Gastro-Norm:
- až 5 zásobníkov GN1/1 , kapacita mäsa je vyššia 
- poskytuje plné a flexibilné použitie v norme GN pre profesionálnú kuchyňu
- odnímateľné lišty pre jednoduché čistenie

štandardná výbava:
1x Grilovací plech pre HELIA 48 nízkoteplotné udiarne s rúrou
2x Grilovací rošt na pstruhy (pre 6-6ks pstruhov)
2x Grilovací rošt štandardný
1x Lopatka na drevené piliny
1 kg Bukové drevené piliny
1 vzorka korenia na údené ryby
1 kuchárska

Opcionálne sa dá priobjednať:
Grilovací rošt na makrely
Grilovací rošt na kapry 
Grilovací rošt veľký pre HELIA 48 
Plech na pečenie mäsa
Granulát plodov borievky

Parametre

Šířka

515 mm

Hloubka

605 mm

Výška

435 mm

Hmotnosť netto

43 kg

Šířka povrchu na pečení

325 mm

Hloubka povrchu na pečení

530 mm

Elektrický príkon W

2500 W

Připojení

220/50 V/Hz

Súvisiace dokumenty