HELIA Gastro-Norm nízkoteplotná tlaková udiareň s rúrou
Výrobca: OSSA Räuchergeräte • Artikl: 3601
Záruka (firmy a organizácie): 1 rok(y) •Záruka (spotrebitelia): - rok(y) • Krajina pôvodu: Nemecko • Colné číslo: 84199085
Popis produktu
HELIA Gastro-Norm tlaková rúra pre nízkoteplotné údenie a pečenie
NOVINKA! Po modeloch Helia 24 a Helia 48 je tu nový modell s GASTRONORM štandardnou rúrou pre ešte univerzálnejšie použitie!
Prístroj je vyrobený vyložene pre gastronomické účeli, má režim nízkej spotreby energie a je dokonale vhodný pre nízkoteplotné údenie a pečenie potravín, zároveň udržuje ich originálný aromatický charakter. Vnútorný priestor je pod tlakom a nie je v ňom cirkulácia vzduchu, takže s udiarňou pripravené pokrmy budú rovnomerne prepečené a nebudú vysušené.
Vďaka statickému pečeniu (v rúre nie je cirkulácia vzduchu, takže do komory sa nedostane kyslík), pokojne môžete súčasne pripraviť rybu s mäsom, potraviny nepreberú vôňu a chuť. Vzhľadom na to, že vnútorný priestor zostane bezkyslíkový, z pilín a z uhlia sa dostanú dnu jedine zdravé látky počas údenia.
Najväčšou výhodou počas údenia je, že udiareň funguje s akýmikoľvek pilinami, nepotrebujete žiadne špecialné piliny ani drevené brikety, kľudne môžete používať napr. u nás, alebo kdekoľvek inde kúpené drevené bukové piliny.
Multifunkčná rúra - smoker, perfektná vo vnútri alebo vonku pre nasledovné použitie:
- dusenie a údenie súčasne: horúcé údenie
- údenie bez pary: studené údenie
- dusenie bez údenia
- rýchle dusenie pri vysokých teplotách
- pomalé dusenie pri nízkej teplote - low & slow
- dokončenie prýpravi s údením , mierné praskanie
- udržiavanie teploty bez vysychania
- vykurovanie, regenerácia, rozmrazovanie
- pečenie
Originálna nemecká výroba
Nerezové prevedenie, dvojplášťová udiareň
Veľkokapacitné výhrevné teleso má dlhú životnosť
Nerezová lopatka na piliny
Bez drevených pilín udiareň sa môže jednoducho používať ako "Holdomat"!
Teplota: 50-250oC
Časovač: môže sa nastaviť medzi 0-60 min (60 minútové údenie stačí skoro pre všetky potraviny!)
Informácie o kapacite: udiareň je vhodná pre súčasné údenie 36 ks pstruhov (max. 200g), alebo 18 ks pstruhov (max. 500g), alebo 6 kurčiat, alebo jedno 18 kg-ové mäso.
Kapacita táckov: 5x GN1/1, alebo 10x GN1/2, alebo 15X GN1/3, alebo 5 ks. mriežka
Vzdialenosť medzi lištami: 40 mm
Novinky v HELIA Gastro-Norm:
- až 5 zásobníkov GN1/1 , kapacita mäsa je vyššia
- poskytuje plné a flexibilné použitie v norme GN pre profesionálnú kuchyňu
- odnímateľné lišty pre jednoduché čistenie
štandardná výbava:
1x Grilovací plech pre HELIA 48 nízkoteplotné udiarne s rúrou
2x Grilovací rošt na pstruhy (pre 6-6ks pstruhov)
2x Grilovací rošt štandardný
1x Lopatka na drevené piliny
1 kg Bukové drevené piliny
1 vzorka korenia na údené ryby
1 kuchárska
Opcionálne sa dá priobjednať:
Grilovací rošt na makrely
Grilovací rošt na kapry
Grilovací rošt veľký pre HELIA 48
Plech na pečenie mäsa
Granulát plodov borievky
Parametre
Šířka |
|
515 mm |
Hloubka |
|
605 mm |
Výška |
|
435 mm |
Hmotnosť netto |
|
43 kg |
Šířka povrchu na pečení |
|
325 mm |
Hloubka povrchu na pečení |
|
530 mm |
Elektrický príkon W |
|
2500 W |
Připojení |
|
220/50 V/Hz |